Till alla som bor i Tvååkersgränd 4 -16

 

 

Soprummet vid Tvååkersgränd 8 ska åter bli tillgängligt alla dagar i veckan. Alla kommer att få kvittera ut en nyckel under nästa vecka (vecka 46). Agneta kommer och delar ut nycklarna. 

 

Vi vill tacka alla som hjälpt till med att hålla öppet under den här tiden! Stort tack till Mala, Astrid, Monica, Sharmn och Rajeswaren.

Kom ihåg att soprummet är gemensamt för oss alla som bor i huset och att alla ansvarar för att hålla ordning. Vi har ingen som är anställd för att städa och ingen ska behöva plocka upp skräp efter sina grannar.

 

Det här gäller:

Sortera rätt saker i rätt kärl.Läs noga på skyltarna ovanför kärlen för att göra rätt.Platta ihop kartonger och papperskassar, då tar de mindre plats.Plocka upp det du tappar på golvet.Sopa golvet när det behövs.

Vi vet att de flesta är noga med sorteringen men det händer tyvärr att det blir fel.

Det här är exempel på vad vi har hittat i soprummet och som inte får lämnas där utan som ska lämnas till Östberga Återvinningscentral.

Elartiklar, tex glödlampor,elkablar. brödrostar.Olika sorts kemikalier.Övrigt, te x stekpannor,skor, väskor, ugnsgaller, vattenpipor, keramik.Stora kartonger, t ex möbel- emballage.

Om alla hjälps åt med att hålla ordning i  soprummet så blir det också trevligt för alla.

Vänliga hälsningar,

Styrelsen