Informationsblad oktober 2021

Informationsblad

Oktober 2021

 

Nyheter och information inför hösten

 

Förändring i styrelsen

Vår tidigare ordförande Patrick Holvander har flyttat och styrelsen har utsett Ada Leon Bakal som tf. ordförande fram till mandatperiodens slut. 

 

Kallt i bostaden?

Det har blivit kyligare ute och det kan kännas kallt i lägenheten. Bra att veta är att elementen ska luftas en gång per år samt att endast 30 % av värmen kommer från elementen. Resten av värmen, alltså 70 % kommer från ventilationen. Många frågor kring uppvärmningen finns besvarade på vår hemsida: https://brfspinnsidan1.bostadsrätterna.se/fragor-och-svar-faq

 

Puts som lossnat på balkongens fasader

Du kanske har puts som lossnat och fallit bort (som på bilden). Anmäl då detta till Styrelsen via formuläret på vår hemsida eller lägg ett brev i Styrelsens brevlåda, Våxtorpsgränd 16. Lämna namn och lägenhetsnummer och bifoga gärna ett foto på skadan. Lämna in anmälan senast 21-11-23. Vi kommer sedan att kontakta Skanska om att skadorna ska repareras.

 

Körsbärsträd

13 st träd ska planteras längs gångvägen utanför Tvååkersgränd och längs backen upp mot Spinnsidan 2. Det ska ske i slutet av månaden. Vi hoppas att de ska bli till glädje för alla när de blommar nästa vår och även i framtiden.

 

Vänliga hälsningar

Styrelsen

Brf Spinnsidan 1